ARAÇTAN NELER ÇIKTI NELER

ARAÇTAN NELER ÇIKTI NELER

Bolu?da, otoyol üzerinde durdurulan bir otomobilin döşemelerinde fark edilen toz sebebiyle araçta yapılan aramada 173,67 gram kokain, tabanca ve yüklü miktarda para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde yaptıkları yol kontrolü sırasında İstanbul istikametine seyir halinde olan bir otomobili durdurdu. Otomobil içinde yapılan aramada, araç paspaslarının altındaki döşemenin üzerinde beyaz bir maddenin kalıntıları fark edildi. Kırıntılardan alınan örnekler üzerinde yapılan çalışmada toz halindeki kırıntıların kokain olduğu tespit edildi.

İçerisinde kokain kırıntıları bulunan otomobil ve 35 yaşındaki sürücü S.M., araç içerisinde geniş çaplı arama yapılması için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Otomobilde yapılan aramalar sonucu, aracın farklı yerlerine saklanmış vaziyette dört parça halinde ve döşemeler söküldükten sonra zeminde kalan kırıntılardan oluşan toplam 173,67 gram kokain ile bir adet tabanca, 3 mermi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 77 bin 765 lira para ele geçirildi.

Kokain maddesi emdirildiği tespit edilen taban döşemeleri ise soruşturma kapsamında muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen sürücü S.M.?nin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.