BİR DEĞİŞİK ANKET DAHA

BİR DEĞİŞİK ANKET DAHA

Son günlerde Düzcelilerin cep telefonlarını arayan bir anket şirketi, ilginç sorularla eski ve yeni belediye başkanını, geçmiş seçimde kime oy verdiğini, gelecek seçimde aklında bir isimin olup olmadığını soruyor. Diğer anketlerden farklı olarak çok sayıda soru sorulan ankette puanlama yapılması da isteniyor.

 

 

Özellikle seçim dönemlerinde yapılan telefonla anket çalışmaları son günlerde Düzce?de uygulanmaya başladı. Cep telefonundan Düzcelileri arayan bir araştırma şirketi, 3 dakikalık bir anket diyerek başladığı araştırmada 15 dakikadan fazla sürede vatandaşlara çok sayıda soru yöneltiyor.

Daha önce bilinen anketlerden çok farklı olan araştırmada ilk soru kişinin, Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in neden istifa ettiği hakkında bilgi sahip olup olmadığı. Devamında, yeni belediye Başkanının adını biliyor musunuz, Başkan Dursun Ay?ı nasıl buluyorsunuz, bir dahaki seçimde Dursun Ay?a oy verir misiniz, önceki seçimde kime oy verdiniz, hangi ilçe belediye başkanlarını beğeniyorsunuz gibi sorular olurken,  belediyelerin imar, çevre, yaşlılara hizmet, çöp, çocuk parkları gibi yaklaşık 15 kalemde sayılan hizmetlerine 1 ile 5 arasında kaç puan verebileceği de soruluyor.

2019 yılında yapılması planlanan seçimle ilgili de soruların yer aldığı ankette, gelecek seçimde hangi partiye, hangi isme oy verirsiniz diye soruluyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.