ÖĞRENCİLERDEN ÖNEMLİ BİR PROJE

ÖĞRENCİLERDEN ÖNEMLİ BİR PROJE

Düzce Üniversitesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Bölümü öğrencileri engellilerin istihdama kazandırılması ile ilgili olarak ? Çalışmama Engel Olmaz? başlıklı bir proje geliştirdiler. Öğrenciler, Projeyle ilgili olarak aynı başlıkta bir de konferans düzenleyecekler.

 

 

Düzce Üniversitesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Bölümü öğrencileri Pınar Çam ve Enes Çoban, engelli bireylerin sosyal yaşama entegrasyonu ve istihdamı ile ilgili ? Çalışmama Engel Olma? başlıklı bir proje geliştirdiler. Ekip çalışmasıyla, engellilere yönelik istihdamda tespit edilen eksikliklerden yola çıkılarak  oluşturulan proje ile ilgili bilgi veren Pınar Çam ve Enes Çoban, engelli istihdamda sayısal verileri paylaştılar.

Öğrencilerden oluşan 6 kişilik ekip ve akademisyenlerin desteği ile yola çıkan öğrenciler, proje kapsamında, Kusursuz Kafe ile koordineli olarak çalıştıklarını ve bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

Öğrenciler, 19 Aralık Salı günü Düzce Üniversitesinde düzenlenecek olan, Düzce?de engelli istihdamı, özel eğitimde mesleki yönlendirme uygulamaları ve mesleki deneyimlerin konu başlıkları olduğu konferansa tüm kesimleri davet ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.