HEDEFLERİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

HEDEFLERİ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Muaythai Milli Takım Antrenörü ve sporcusu Muhammet Bişgin, GOLDFİT81 DÜZCE Spor Kulübü Derneğini kurduklarını söyledi. Bişgin, tansfer edecekleri şampiyon Abdüssamet Uğurlu ile bir dahali hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirtti.

 

 

Düzce?yi Muay Thai sporu ile buluşturan, sporun tanınması ve sevilmesini sağlayan ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri çeken Muhammed Bişgin ve ekibi artık dernekleşti.

Düzce?yi başarıyla temsil etmek, yeni Şampiyonlar, kaliteli ve  ahlak sahibi sporcular yetiştirmek amacıyla kurulan GOLDFİT81 DÜZCE Spor Kulübü Derneği hakkında bilgi veren Muaythai Milli Takım Antrenörü ve sporcusu Muhammet Bişgin, ilk olarak şampiyonları kulübe transfer edeceklerini söyledi.

Hem ulusal hem uluslar arası alanda Düzce?yi tanıtacaklarını söyleyen Bişgin, 2018 yılında yapılacak Türkiye şampiyonasına Düzce adına katılacaklarını dile getirdi.

Şampiyon sporcu Abdüssamet Uğurlu Antalya?da kazandığı başarıyı anlatırken, bu başarıya ulaşmak için çok emek verdiğini söyledi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.