ALMAK İÇİN OTOBANDAN DÖNÜYORLAR

ALMAK İÇİN OTOBANDAN DÖNÜYORLAR

Düzceli çiftçi Remzi Yalçın, Düzce kabağının artık bir marka olduğunu söyledi, ? otobandan dönenler var bu kabağı almak için ? dedi. Kabak almaya gelen bir vatandaşın iyisini seçmek için kullandığı yöntem ise oldukça ilginçti.

 

 

İhsaniye köyünden Remzi Yalçın, onlarca üretici gibi  D-100 karayolu kenarında kabak satıyor. Haber ekibimize kabak çeşitlerini anlatan, iyi kabağın nasıl anlaşılacağı konusunda tavsiyelerde bulunan Yalçın, Düzce kabağının artık bir marka olduğunu söyledi. 

Balkabağı, Çerkez kabağı ve kara kabağının ne olduğunu anlatan , tatlı için ideal olanın ise daha sert olan  Çerkes kabağı olduğunu söyleyen Yalçın,  Düzce kabağının artık bir marka olduğunu dile getirirken,  maliyetleri yüksek olduğu için toptancılara vermek yerine üreticilerin artık kabağını kendisinin sattığını dile getirdi.

? Düzce?nin kabağını almak için otobandan çıktım? diyenler olduğunu ifade eden Yalçın, ? Ben Düzce?nin kabağının bu kadar meşhur olduğunu bilmiyordum? derken, Bolu?nun ürününün patates olduğunu, kabağın Düzce?den alınması gerektiğini belirtti.

Kabak almaya gelen bir vatandaş nasıl iyi kabağı seçtiğini ve tatlısının nasıl yapıldığını anlatırken, kullandığı yöntem ise çok ilginçti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.