DÜZCE'DE TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

DÜZCE'DE TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

 Tarım ve İnsan konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar Düzce Belediyesi Sergi Salonunda fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

Düzce Belediyesi sergi salonunda düzenlenen serginin açılışına Düzce?Valisi Vasip Şahin, Belediye?Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu ile davetliler katıldı. 3. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan fotoğraf sergisinin açılışı Düzce?Valisi Vasip Şahin gerçekleştirdi.
Fotoğraf sergisinin açılış töreninde konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, "Şehir halkının tarımı tanımaya fırsat, zaman ve imkan bulamayan insanımıza özellikle gençlerimizi tarımla tanıştırmak amacıyla Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. Bu yarışmalarda çeşitli kategorilerde dereceye giren fotoğraflar ülke çapında, gerek illerde gerekse iş merkezlerinde sergilenecektir" dedi.
Tarıma olan ilgiyi artırmak, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla ulusal çapta düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi ile Düzce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün organize ettiği sergiyle tarımın farklı yüzünün halka gösterilmesi amaçlanıyor. Sergi 12 Temmuz Perşembe gününe kadar açık kalacak.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.