STOCH TRANSFER DEDİKODULARINI KENDİ AĞZINDAN YALANLADI

STOCH TRANSFER DEDİKODULARINI KENDİ AĞZINDAN YALANLADI

 Stoch, hiçbir zaman Fenerbahçe'den ayrılacağını söylemediğini ve kafasının tamamen Fenerbahçe ile dolu olduğunu söyledi.

"KUYT'IN BÜYÜK KATKILARI OLACAK"
Fenebahçe'nin yıldız oyuncusu Stoch Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının karşısına çıktı. Çalışmalara sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirten Stoch, "Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İlk günlerde bir yorgunluk vardı ama herkes yavaş yavaş normal durumuna geliyor. 2 hafta daha böyle devam edecek ve ardından hedeflerimiz için hazır hale geleceğiz" dedi. Basın mensuplarının Yeni transfer Dirk Kuyt ile ilgili soruya ise Stoch, "Kuyt'çok iyi bir futbolcu. Hollanda Mili Takımı, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Ligi'nden tecrübelerini biliyoruz. Benim görüşüme göre takıma çok büyük katıları olacak, tecrübelerini aktaracak. Aynı pozisyonda birçok oyuncunun olması, Takımımızın lehine bir durum.Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bu durum da hocamızın eline alternatif veriyor. O nedenle iyi ve kaliteli oyuncuların gelmesi bizim açımızdan iyi" diye konuştu.

"HİÇ BİR ZAMAN AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM"
Kendi hakkında çıkan transfer haberleri konusunda ise Stoch, "Hiçbir zaman kulüpten ayrılacağımı söylemedim Slovakya'dayken de bana bunu soruyorlardı. Benim onlara verdiğim cevap ise 'Ayrılmak için hiçbir nedenim yok. O nedenle ayrılmayı düşünmüyorum' oluyordu. Teklifleri gazetelerden, internetteki haberlerden duydum. Ama ben kulübümde çok mutluyum. Kulübüm de benden çok mutlu ve o nedenle ayrılmak için bir sebebim yok" şeklinde konuştu. 
Dia'nın takımdan ayrılması ile ilgili olarak ise Stoch, Dia'nın seçimi hakkında yorum yapmak istemediğini ve kendisine yürekten, bol şans dilediğini belirterek, "Şu anda Fenerbahçe'deyim, kafam tamamen burada ve burada başarılı olmak istiyorum, burada mutluyum. Kariyer planlarımda ise; İspanya veya İngiltere'de şans bulursam, oralarda oynamak isterim. Ama değim gibi benim kafam tamamen burada ve her şeyden önce burada başarılı olmak istiyorum" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek içi ellerinden gelen her şeyi vereceklerini ifade eden Stoch, "Reto burada kiralıktı. Beklentimiz kulüple anlaşması yönündeydi. Ancak Hasan Ali de çok kaliteli bir oyuncu, burada bulunmasından dolayı mutluyum. Onunla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takımızın sol kanadında, Hasan Ali'yle çok başarılı olacağımız umuyorum" dedi.
Dizindeki sakatlığının geçtiğini belirten Stoch, "Geçen sezon 3-4 aylık periyotta dizimde ağrılarım vardı ve bu ağrılarla oynamaya çalışıyordum. Sezon bitiminin ardından toparlanma döneminde dizim iyi duruma geldi ve geçen sezonki sakatlığımın etkileri kalmadı Şimdi sadece futbola konsantre olmak istiyorum" diye konuştu. 
Geçen sezon attığı birbirinden şık goller hakkında ise Stoch, "Elimden gelenin en iyisini bu sene de yapacağım. Geçen sene 12 gol attım. Belki bu sene daha fazla veya daha az atarım. Ama her zaman için takımıma faydalı olmak için çalışacağım. Özelikli Slovakya'daki arkadaşlarım, futbolcu olmasalar da attığım güzel gollerden sonra arayıp, 'Sen deli misin?' şeklinde tepki veriyorlardı. Bunlar güzel tepkilerdi. Geçen sene değişik mesafelerden şut denemelerim ve bir sürü böyle güzel golüm oldu. Umuyorum ki bu sene ne de bunları gösterebilirim" şeklinde konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.