AK PARTİ SAHADA

AK PARTİ SAHADA

AK Parti Düzce teşkilatları, İl Kongresine hazırlanırken bir yandan da mahalle ve köylerde saha çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde muhtarlara, vatandaşlara, Düzce siyasilerinin mektupları verilerek kongreye davet ediliyor.

 

 

31 Aralık?ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın katılımıyla yapılacak olan il kongresinin heyecanını yaşayan AK Parti teşkilatları, sahadaki çalışmaları da aksatmıyor. İlçe Kongrelerinin bitmesinin ardından ilçe, belde ve il teşkilatlarında Seçim Koordinasyon Merkezleri kurularak tüm mahalle ve köylerde muhtarlar ve sandık başkanları ile istişarelerde bulunulmaya başlandı.

Düzce il ve Merkez İlçe teşkilatları 10 gruba ayrılarak Düzce?deki köy ve mahallelerde sahaya yeniden indi. İlçe teşkilatları da aynı çalışmaları ilçelerde yürütüyor.

Çeşitli hediyelerle ziyaretlerde bulunan AK Parti teşkilat üyeleri, aynı zamanda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile İl Başkanı Hikmet Keskin?in tüm vatandaşlara 2001 yılından bu yana AK Partiye gösterdiği teveccühe yönelik teşekkür mektubu da verdi.

AK Parti teşkilat üyeleri, muhtarlar ve mahalle ve köylerdeki akil insanlara talep ve isteklerini de sorarak notlar alırken, AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, muhtarlık ziyaretinde  teşekkür mektubu verirken vatandaşları kongreye  davet etti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.