TÜRK SAĞLIK-SEN?DEN ZİYARETLER

TÜRK SAĞLIK-SEN?DEN ZİYARETLER

Türk Sağlık-Sen Düzce Şubesi Yönetim Kurulu, Düzce deki sağlık kurumlarına yapılan sürdürüyor.

Yaklaşık 15 gün önce mazbatasını alarak görevine başlayan Ekrem Çavuş başkanlığındaki yeni yönetim İl Sağlık Müdürü İbrahim Özcan?a yaptıkları ziyaretin ardından bu hafta da ilk olarak Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek Başhekim Öner Abidin Balbay ile makamında bir araya geldiler.

Başhekim Öner Abidin BALBAY, Düzce Türk Sağlık Sendikası yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletip başarılar dilerken, Sendika Başkanı Ekrem Çavuş ise, Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin, gerek Düzce gerekse de bölge açısından son derece önemli olduğuna değindi.

Çavuş, ayrıca, sağlık alanında birçok konuda bölgeye öncülük eden merkezin, Düzce halkının diğer illere gitmesine gerek kalmadan, Kaliteli Sağlık Hizmeti almasının ayrıca bir gurur vesilesi olduğunu sözlerine ekledi.

Sendika yönetimi daha sonra ise Düzce Devlet Hastanesini ziyaret ederek göreve yeni başlayan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Bülent Gülerkaya?yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.