Düzcespor kampa giriyor

Düzcespor kampa giriyor

Düzcespor'da 25 Aralık 2017 Pazartesi günü Antalya?da başlayacak olan kamp öncesinde 4 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Düzcespor Basın Sözcüsü Emrah Özer tarafından yapılan açıklamaya göre kırmızı lacivertlilerde Muzaffer Özcanlı, Emin Altunay, İbrahim Kıymaz ve Furkan Safi ile yollar ayrıldı. Bu futbolcular ligin ikinci yarısında kırmızı lacivertli formayı giyemeyecek. Dört futbolcunun dışında gönderilecek futbolcu konusunda açıklama yapılmadı. Bazı isimlerle yeni transferlerle anlaşma sağlandığında yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

Ligin ilk yarısını 2. Sırada bitiren Düzcespor 14 günlük sürecek Antalya kampına 25 Aralık 2017 Pazartesi günü giriyor. Antalya Starlight otelde yapılacak olan kam 14 gün sürecek. Bu kampın ardından kırmızı lacivertlilerde ligin ikinci yarısı çalışmaları Düzce?de devam edecek.

 

Alt Yapıdan 4 Futbolcu


14 gün sürece Antalya kampına Düzcespor U19 takımından Batuhan Bayraktutar, Ensar Uzun, Kaan Yıldırım ve Muhammet Eğe Özdemir davet edildi. Dış transferde ise daha önce teknik kadro ve yönettim tarafından izlenen ve prensip anlaşmasına varılan futbolcuların ara transfer döneminde takıma kazandırılması hedefleniyor. Bazı oyuncuların kampa katılması bekleniyor. Düzcespor yönetimi orta sahaya, forvete ve sol kenara 3 nokta transfer yapmayı hedefliyor


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.