BRİÇÇİLER EREĞLİ'DEN KUPAYLA DÖNDÜ

BRİÇÇİLER EREĞLİ'DEN KUPAYLA DÖNDÜ

 Kdz Ereğli 19. Ulusal Sevgi, Barış, Dostluk Festivali etkinlikleri çerçevesinde yer alan ve Briç İhtisas Spor Kulübü'nün organize ettiği turnuvaya altı takımla katılan Akçakoca, bir 1.'lik bir de 3.'lük kazanma başarısını gösterdi. Zonguldak,Bartın, Düzce, Devrek, Karasu, Kilimli, Alaplı ve Akçakoca' dan gelen 84 briçcinin katıldığı turnuva sonucunda kategorilerinde ilk üçe girenlere düzenlenen törenle ödül verildi.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Ereğli Belediye Meclis Üyesi Nejat Bakan, yoğun festival programı nedeniyle Başkan Posbıyık'ın tunuvaya katılamadığını belirterek, "Kendisinin iyi dileklerini getirdim. Bu tür zekaya dayalı etkinliklerin gelişmesine destek verceğiz. Bölgemizde benzeri organizasyonların yapılmasını teşvik edeceğiz" dedi.
Akçakoca ekibinden ve artık ulusal boyuta ulaşan Akçakoca Palamut Briç Turnuvası'nın oluşumunda büyük katkısı olan Hasan Aşık ise, "Bizim için Ekim'de ülke çapında gerçekleşecek 6. Akçakoca Palamut Turnuvası için iyi bir hazırlık oldu. Katılımcı arkadaşlarımızın derece yapmasına sevindik" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.