VOLKAN DEMİREL'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

VOLKAN DEMİREL'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 Topuk Yaylası'ndaki kampta bugün bir basın toplantısı düzenleyen Volkan Demirel, "Kampta çok güzel bir ortam var.Böyle bir ortamda çalışmak, böyle bir havayı teneffüs etmek çok güzel. Ben yeni katıldım ama herkes çok güzel bir ortamın olduğunu söylüyor. Bizi buraya getirenlere, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sezon başı kampı her zaman zorluklarla doludur. Elimizden geldiği kadar ayak uydurmaya çalışıyoruz. İlk maçımıza kadar kampımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu umarım iyi devam eder. Bu sene 3 kulvarda yarışacağız, 3 kulvarda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız" diye konuştu.


"FENERBAHÇE HEP İYİ KALECİ YETİŞTİRİR"
Fenerbahçe kalesinin geleceği hakkında ise Volkan Demirel, "Bizim kalecilerin hepsi çok iyi. Zaten geçmişten geleceğe, Fenerbahçe hep iyi kaleci iyi yetiştirir. Şimdi kiralık olmasına rağmen Ertuğrul, Mert, Serkan, Erten hatta aramıza yeni Katalan Hasan Ali; hepsi çok iyi kaleciler. Bu arkadaşların kaleyi devralması konusunda ise; bu zamana kadar iyi oynadınız belki yarın kötü oynarsınız. Mert, Serkan, Erten hatta Hasan Ali'nin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Biz de insanız bu yükü kaldıramayacağımız zamanlar olacaktır ve onlara da şans gelecektir. Şans geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceklerdir" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'DE OLAN ORTAM HİÇBİR YERDE YOK"
Fenerbahçe'nin bu sezon gerçekleştirdiği transferler hakkında konuşan Volkan, "Fenerbahçe'de olan ortam hiçbir yerde yok. Arkadaşlarımızla, sizinle(Basın) hocalarımızla, yöneticilerimizle diyaloglarımız başka hiçbir yerde yok. Ben bunları onlara anlatıyorum. Kimseye zorla imza attıramazsınız ama, onlar da sağ olsunlar söylediklerimizi dinliyorlar. Egemen benim çocukluktan beri arkadaşım. Mehmet Topal olsun, Egemen olsun çok değerli oyuncular. Şimdi odamı onunla paylaşıyorum. Ben ikisinin de gelmesinden çok mutlu oldum. İnşallah yeni gelen arkadaşlarla beraber daha da iyi bir takım olarak yolumuza devam edeceğiz. Güzel bir aileyiz, inşallah sonucu da güzelliklerle, başarılarla dolu olur" diye kaydetti.

"EN BÜYÜK TRANSFER AZİZ YILDIRIM"
Fenerbahçe'nin bu sezonki diğer transferleri Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan'ın da çok kaliteli oyuncular olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Kuyt'a söylenecek bir şey yok. Kendisini Avrupa'da kanıtlamış bir oyuncu. Artık Türkiye Ligi'nin ne kadar kaliteli olduğunu herkes kabul etsin. Gelen isimler, normal isimler değil. Üst seviyedeki liglere çok yaklaştık. Kendi içimizdeki savaşı kaldırırsak, Türk Futbolunu daha da iyi yerlere getireceğiz.Bu sene bize gelen arkadaşların hepsi çok iyi. Zaten bu sene transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz. Türk futbolcularının çoğunlukta olması, hem de Avrupa'da isim yapmış futbolcuların katılması gücümüze güç katacak. Zaten çok iyi bir kadromuz vardı, çok iyi bir birlikteliğimiz vardı. Bu birlikteliği, seneki transferlerle daha da güçlendireceğiz. En büyük gücümüz de Başkanımızın aramıza dönmesi oldu. Bu sene en büyük transferimiz o olmuş durumda. Bu sene daha sorunsuz dönemler geçireceğiz. Geçen sene her maçtan önce olumsuz bir karar çıkıyordu. Bu sene bunlar olmayacak ve futbola daha çok odaklanacağız. Umarım Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da aramıza gelmesiyle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

"FENERBAHÇELİ VOLKAN OLARAK BIRAKIRIM"
Transfer döneminde bahsi geçen isimleri Fenerbahçe'de görmekten mutlu olacağını, bu isimlerin başka takımlara gitmesi durumunda da onları tebrik edeceğini söyleyen Volkan Demirel, Fenerbahçe'deki kendi geleceği hakkında ise, "Sözleşmem devam ediyor. Ben bu saatten sonra bir yere gitmem ve Fenerbahçeli Volkan olarak futbolu bırakırım. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde bebek gibi emekliyordum. Emeklemekten, yürümeye başladık. Şimdi de olgunluk evremi yaşıyorum. Bu nedenle gerek saha içi gerekse saha dışı hareketlerim daha rahat oluyor. Vücudum elverdiği sürece oynamayı düşünüyorum, düştüğüm zaman futbolu bırakırım" diye konuştu.
Başkan Aziz Yıldırım'ı evinde ziyareti konusunda ise Volkan, "Gittik, oturduk, çay içtik, muhabbet ettik. Kendisini çok iyi gördüm. Başkanımız inşallah en kısa sürede aramızda olacak. Zaten aramızdaki diyalog her zaman çok iyiydi. Orada olmasını bilmek, görmek bizim için çok üzüntü vericiydi. Ben de orada onu elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalıştım. Tabii 5-6 kez gitmekle bunu başaramıyorsunuz. Son mahkemede de yanındaydım. Çıktıktan sonra da yanına gitmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve çok güzel diyaloglarımız oldu. İnşallah böyle de devam edecek. Biz Başkanımızla, her zaman böyleydik zaten. Bundan sonra da inşallah böyle olacak" diye kaydetti.

"SON 10 YILIN EN İYİ KADROSU"
Fenerbahçe'nin bu sezonki ilk hedefinin Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Şu anki kadromuz yeterli, hatta fazla olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekip olduk ki gelecek arkadaşlarımız da var. Kuyt takıma katılacak ve yeni transferler de olacaktır. İnşallah gelecek arkadaşlarla beraber güzel bir kaynaşma olur. Ben 10 senedir buradayım. Şu anki kadromuz, geçmişteki tüm kadrolardan daha iyi bir kadro. Umarım gelecek arkadaşlarla birlikte, bu lafın arkasında daha iyiyi dururuz. İlk hedefimiz de elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Bunu da başarırız inşallah" ifadelerini kullandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.