ŞİRAN’DAN CİDDİ ATILIM…

ŞİRAN’DAN CİDDİ ATILIM…

 

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, göreve başlar başlamaz Düzce'de sporun gelişmesi ve geliştirilmesi için ciddi adımlar atmaya başladı. Bu kapsamda Düzce'de ki spor branşlarının geliştirilmesi için çözüm yolları arayan İl Müdürü Şiran, spor branşlarının il temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık ve il temsilcileri katıldı.

İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, il temsilcilerinden branşlarıyla ilgili olarak yapılan çalışmaların takipçisi olmalarını isteyerek ''Federasyonlarınızın faaliyetlerini arttırmak için neler yapabiliriz? Gibi konularda çalışma yapmamız gerekir. Neden bizim yerel kulüplerimiz yok. Bununla ilgili olarak Düzce'de görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile toplantı yapacağız ve okullarında kulüpleştirmelerini isteyeceğiz. Ayrıca Düzce merkeze uzak mahallelerde ki spor tesislerini değerlendirerek buralara spor götüreceğiz. Yani orada oturan çocuklarımız kötü alışkanlıklar yerine spor alışkanlığı kazansınlar'' dedi.

Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ise, öncelikle mevcut kulüplerin değişik dallarda branşlaşması gerektiğini ifade ederek ''Spor kulüplerinin başkanlarını ikna ederek, değişik branşlar açılabilir. Sadece bir voleybol takımı kurmak için kulüp açmak yerine bu daha mantıklı olacaktır'' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.