ESKİ FUTBOLCUDAN ÖNEMLİ UYARI

ESKİ FUTBOLCUDAN ÖNEMLİ UYARI

Düzcespor eski futbolcularından Osman Bayraktar, bu dönemde futbolcuların elde ettiği üst düzey imkanların kıymetini bilmediğini söyledi,  ? ben çok hatalar yaptım? diyerek, yeni dönem futbolcuların aynı hataları yapmamaları konusunda uyardı.

 

 

Düzcespor dahil bir çok takımda oynayan, U21 Milli takımında çok iyi sezonlar geçiren ve son olarak Kaynaşlıspor?da futbolu bırakan Osman Bayraktar dün akşam Spor Sayfası?na konuk oldu.

Futbolda en iyi dönemlerinde yaptığı yanlışları Düzce Tv izleyenleri ile paylaşan Bayraktar, yaptığı hataların bugünkü oyunculara ders olmasını isterken, ellerindeki imkanların değerini iyi bilmelerini istedi.

Bayraktar, ? Benim yerimde herhalde yüz futbolcudan doksan dokuzunun yapmayacağı hataları yaptım. Beşiktaş Paf takımındayken A takımına  imzaya gidiyordum, belki o dönemde el üstünde tutulma, ilgi beni şımarttı, hataya itti diyebilirim. Beni uyardılar bazı konularda ama ben kendi kafamın dikine gittim. Seyit Ateş ile imzaya giderken, ağabey gidiyoruz da para konuşmadık dedim. Tam taksiye bineceğiz durdurdu, taksinin kapısını vurdu, sen git kadro dışısın dedi. Orada hayatımın en büyük hatasını yaptım. ? şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.