BAŞKAN AY ÖĞRENCİLERİ MEST ETTİ

BAŞKAN AY ÖĞRENCİLERİ MEST ETTİ

Düzce belediye Başkanı Dursun Ay Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesinde her ay düzenlenen "Kariyer Günleri" Söyleşi programına katıldı. Başkan Ay, parklardaki çay ücretleri ile ilgili olarak öğrencilere ? sizden fazla para alırlarsa söyleyin ben gereğini yaparım? deyince salonda alkış koptu.

 

 

Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Kariyer Günleri" Söyleşi programına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay katıldı. Söyleşiden önce okul Müdürü Varol Tayhan ve öğretmenler ile görüşen Ay, salona geçtiğinde ise öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Öğrencilere ilk olarak kendisini tanıtan Başkan Ay, eğitim hayatını anlattı, öğrencilik yıllarında atletizm ile uğraştığından söz etti.

Başkan Ay daha sonra, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Belediyeye ait parklardan öğrencilerin de yararlanması için çay ücretlerini düşürdüklerini söyleyen Başkan Ay, ? sizden fazla para isteyen olursa bana söyleyin gereğini yaparım? sözü öğrencilerden büyük alkış aldı.

Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Fahrettin Arslan?ın otopark ücretleriyle ilgili olarak sorduğu soruyu cevaplayan Başkan Ay, Düzce?ye en az 2 otopark kazandırmak istediğini söyledi.

Başkan Dursun Ay söyleşi sonrasında, ?Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi vererek, öğrenci ve öğretmenlerimizden gelen talepleri dinledim. Çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundum. Okul Müdürümüz Varol Tayhan hocam başta olmak üzere tüm idari kadroya ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.