Belediye'nin Sorumluluğunda değil!

Belediye'nin Sorumluluğunda değil!

Düzce Belediyesi bazı basın yayın organlarında çıkan Melensu Park Projesindeki aydınlatmaların yanması ile ilgili açıklama yaptı.

Düzce Belediyesi'nden yapılan açıklamada:' Düzce Belediyesi?nin Projeleri arasında yer alan Melensu Park Projesi kapsamında bulunan dekoratif aydınlatmalara ilişkin bilgi kamuoyuna yansıtıldığı şeklinde değildir.

Henüz yapım aşamasında olan ve müteahhit  firma tarafından Düzce Belediyesine teslimi gerçekleştirilecek olan Melensu Park Projesi ile ilgili bilgiler şu şekildedir;

D-100 Karayolu Mergiç Mahallesi mevkiinde başlatılan Melensu Park projesi tamamlanmamış olup henüz yapım aşamasındadır. Bu nedenden ötürü söz konusu projenin teslimi müteahhit   firma tarafından Düzce Belediyesine yapılmamıştır. Dolayısıyla projenin tüm safhaları müteahhit   firma yetki ve sorumluluğundadır. Kamuoyunda tartışılan, proje alanı içerisinde yer alan dekoratif aydınlatmaların yapım başta olmak üzere tüm maliyetleri müteahhit  firmaya aittir.

Melensu Park Projesinde müteahhit  firma tarafından dekoratif aydınlatma ve lambaların tamiratları devam edip test aşamasındadır.

Ayrıca, tüm bu çalışmalar esnasında ne yazık ki dekoratif aydınlatmalara ve diğer donanımlara ilişkin kablolar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmiştir. Bu nedenden dolayı da müteahhit   firma özellikle geceleri dekoratif aydınlatmaları açık bırakmak durumunda kalmıştır. Tüm bu iş ve işlemlerden ötürü işin teslimi yapılmadığından Belediyenin herhangi sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kamuoyuna Duyurulur?' denildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.