AYNI BİNADA İKİ FARKLI GÖRÜNTÜ

AYNI BİNADA İKİ FARKLI GÖRÜNTÜ

Kalıcı Konutlar Çamlıevler mahallesindeki kalıcı işyerinin üst katına yapılan gençlik merkezinde sona geliniyor. Üst katta çok güzel bir merkez inşa edilirken alt katın durumu ise içler acısı. Semt polikliniği yapılması planlanan gençlik merkezinin alt kısmı girilmeyecek durumda.

 

 

Bir bölümünün öğrenci yurduna çevrildiği kalıcı konutlardaki kalıcı işyerleri bir bir atıl durumdan kurtarılıyor.  Çamlıevler mahallesinde atıl durumda bulunan kalıcı işyerlerinin üst katına yaklaşık 1 yıl önce gençlik merkezi inşa edilmeye başlandı.

İşyerlerinin yıkılarak yeniden yapılan düzenleme ile gençlerin boş vakitlerini değerlendirebileceği merkezde yok yok.

Gençlik Merkezi yüklenici  İnşaat firmasının  yetkilisi Yasin Bildik, geçtiğimiz Şubat ayında çalışmaların başladığını söylerken, 4 spor salonu, 6 soyunma odası yapılan gençlik merkezinde yapılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu abonelik işlemlerinin beklendiğini belirtti.

Atıl durumdaki yaklaşık 40 işyeri gençlik merkezi yapılarak yeniden Düzce?ye kazandırılırken, yukarıda yapılan güzel çalışmayı aynı binanın zemin katında rastladığımı görüntü gölgeledi.

Gençlik merkezi için çalışmalar başladığı dönemde aynı iş merkezinin girişine bir semt polikliniği yapma düşüncesi olduğu söylenmişti. Yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen semt polikliniği için ses seda çıkmazken, kısa süre sonra bitecek gençlik merkezine yakışmayan bu görüntünün de ortadan kaldırılması bekleniyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.