Çilimli'de 'Kitabım Servetim' Projesi Başladı

Çilimli'de 'Kitabım Servetim' Projesi Başladı

Çilimli Kaymakamlığı ve Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında ilçe genelinde tüm okullarda Kitabım Servetim projesi başladı.

Çilimli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada: ' İlçemizin tüm ortaokul öğrencilerinin 5. sınıftan 8. sınıf sonuna kadar dört yıl zarfında kitap okuması için planlanan projemiz kapsamında 1016 öğrenciye milli, manevi ve kültürel değerlere uygun 1407 kitap dağıtıldı. Projemizin amacı öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırarak onlara toplumsal duyarlılık ile yorumlama bilgi ve becerisi kazandırmaktır. Projeyle her ay öğrencilerimizin en az 1 kitap okuması sağlanacak olup oluşturulan etkinlik takvimi ile kitap okumak daha keyifli hale getirilecektir.  Projeyle ortaokuldan mezun olan her öğrencinin 50?den fazla kitap okuması hedeflenmektedir.

İlçemiz okullarından Yenivakıf Ortaokulu, Şerefiye Ortaokulu ve Dikmeli Ortaokulu öğrencilerine kitap dağıtımını İlçe Kaymakamı Mahmut ŞENER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman YURTTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin OĞUR yaptılar. Öğretmenlerle de toplantı yapan Sayın Kaymakamımız okulların genel sorunları hakkında bilgi aldı. Projeyle de  ilgili yalnızca Türkçe öğretmenlerinin değil herkesin üzerine düşen görevler olduğunu ve bu yüzden çocuklarımız için azami hassasiyet gösterilmesini istedi. ' denildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.