BU KEZ CUMAYERİ?NDE YAPILDI

BU KEZ CUMAYERİ?NDE YAPILDI

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı bu kez Cumayeri?nde yapıldı.  Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında yapılan toplantıda, uyuşturucu ile mücadele anlamında önemli kararlar alındı.

 

 

 ?Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Koordinasyon Kurulu? toplantısı Cumayeri?nde yapıldı. Toplantıda bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele ve vatandaşların korunmasına ilişkin önemli kararlar alındı. Vali Zülkif Dağlı mücadele konusunda denetim ve çalışmalarının titizlikle yürütülmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Cumayeri İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda geçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda üye kamu kurum ve kuruluşlarının Aralık ayı faaliyet raporlarının sunumunun yanı sıra Düzce Yeşilay Şubesi, Kaynaşlı Yeşilay Şubesi, Karaçay Spor Kulübü ve Erdemliler Derneği tarafından Aralık ayı faaliyet sunumları yapıldı.

Toplantıda; Düzce Ticaret Odası ile işbirliğine gidilerek ?Hamilik Sistemi Projesinin? hayata geçirilmesi, ilimizde ki sivil toplum kuruluşları tarafından okullarda ve belli mekânlarda yapılan bağımlılık içerikli eğitimlerin ?Ulusal Eylem Planı? çerçevesinde uzmanlar tarafından verilmesi kararı alındı.

Ayrıca Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan ?Temel Farkındalık Modülü? eğitim çalışması ile ilgili hazırlıklar gözden geçirilerek, bağımlılıkla mücadele kapsamında ilin ihtiyaç ve sorunlarının belirlendiği, çözüm önerilerinin yer aldığı iş birliği güçlendirici Çalıştay?ın Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının katılımı ile düzenlenmesi kararı alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.