Sepaş Enerji?den müşterilerine büyük kolaylık

Sepaş Enerji?den müşterilerine büyük kolaylık

Sepaş Enerji, faaliyete geçirdiği yeni sistemle abonelerinin işletme kodu ve abone numarası yerine sözleşme numaralarıyla işlem yapabilmelerine olanak sağadı. 


Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye?de 1 milyon 700 bin müşterisi bulunan Sepaş Enerji, sistem geçişini başarıyla tamamladı. Hizmet iyileştirme çalışmalarını tamamlayan Sepaş Enerji, işletme kodu ve abone numarasını sözleşme hesap numarası adı altında topladı.


Daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi hedefiyle yola çıkan Sepaş Enerji, müşterilerinin işlemlerini daha kolay halledebileceği yeni sistemini kullanmaya başladı. Bu doğrultuda ilk adımı sözleşme numarası kolaylığıyla atan Sepaş Enerji aboneleri işletme kodu ve abone numarası yerine sözleşme numaralarıyla işlemlerini gerçekleştirecek.


Sepaş Enerji müşterileri sözleşme hesap numaralarını, çağrı merkezinden veya en yakın müşteri hizmetleri merkezinden eski abone numaralarını kullanarak öğrenebilecek. Sözleşme hesap numaraları aynı zamanda ilk fatura döneminden itibaren faturaların sol üst tarafında da yer alacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.