SİYASİLERDE ZİYARET TRAFİĞİ

SİYASİLERDE ZİYARET TRAFİĞİ

MHP  İl Başkanı Ümit Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP?yi ziyaret etti. Yılmaz ozan arasındaki sohbette, muhalefet partileri olarak görevlerinin zor olduğu konuşuldu.

 

 

Art arda kongreler yaparak görevlerine devam eden siyasi parti  İl Başkanlarının hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İl kongresinde ikinci kez başkan seçilen MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz ve İl Yönetim kurulu heyeti, geçtiğimiz Aralık ayı sonunda yapılan kongreyle yeniden il başkanı seçilen CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan?ı ziyaret ettiler.

Tozan ve Merkez İlçe Başkanı Alattin  Duran ile  yönetim kurulu üyeleri MHPli konuklarını karşılarken, MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, Tozan'ı tebrik etti ve başarı dileklerini iletti.

Yılmaz, bir muhalefet partisi olarak görevlerinin ne kadar zor olduğunu bildiğini söylerken, Düzce için her zaman birlikte çalışmaktan yana olduklarını belirtti.

Tozan da, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletirken, Düzce?nin sorunlarını taşıma adına bu görevleri bir dönem daha yapacaklarını söyledi, siyaseti yumuşatarak birlikte sorunları çözmekten yana olduklarını dile getirdi.

Ziyarette Düzce'nin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.