ÖZEL İDARE?DEN ASAR VE DÜVERDÜZÜ AÇIKLAMASI

ÖZEL İDARE?DEN ASAR VE DÜVERDÜZÜ AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz Çarşamba günü Merkeze bağlı Asar ve Düverdüzü köylerinde yaşanan yol sorununu gündeme taşımamızın ardından Özel İdare tarafından iki yolla ilgili bilgi verildi. 2 yolun da neden bu durumda olduğu açıklanırken, 2018 yılı içinde yapılacakları bildirildi. 

 

 

Düzce?nin dört bir yanından yol şikayetleri gelmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Asar köyünde yol yüzünden yaşanan sıkıntıları vatandaşın ağzından duyurmuş, siyasileri ve idarecilere mesaj yolladıklarını gündeme taşımıştık. Verilen sözlerin tutulmayışına tepki gösteren vatandaşlar, özellikle Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin?e mesaj gönderdiler, ? Lütfen gel de bir gör? demişlerdi.

Asar köyünün ardından bir yol şikayeti de Düverdüzü köyünden gelmiş, vatandaşlar, Ulusal Kanala gönderdikleri görüntüyle, siyasilerin yıllardır söz verdiği ama yapmadığı yollarına ellerinde kazma küreklerle toprak atmışlar, ? Köylere Hizmet Birliği biziz?. Diyerek tepkilerini göstermişlerdi.

İki köyden gelen yol şikayetlerinin ardından İl Özel İdareden bir açıklama yapıldı.

Asar köyü yolu ile ilgili yapılan açıklamada, Asar köyü yolunun, 1 adedi İl Özel İdare 1 adedi özel firmaya ait olmak üzere 2 adet kalker ocağı tarafından malzeme nakli için kullanıldığı, söz konusu ocakların köy yolunu kullanmaması için alternatif güzergahlar araştırıldığı bildirildi. Yolun 2018 yılı içinde İl Özel İdare tarafından yapılacağı kaydedildi.

Ulusal basına düşen Düverdüzü köy yolu ile ilgili açıklamada ise, haberin ardından köy yolunun incelendiği, Düverdüzü köyüne 2017 yılı içerisinde 2 km sıcak asfalt yapıldığı, DSİ 55. şube müdürlüğü tarafından 2018 yılında yapılacak gölet çalışmaları sebebiyle habere konu olan yolun yapılamadığı bildirildi. Söz konusu yolun da  gölet çalışmaları bitirildikten sonra 2018 yılı içerisinde yapılacağı kaydedildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.