VALİ VE BAŞKAN DA KATILDI

VALİ VE BAŞKAN DA KATILDI

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün planlaması,  Vali Zülkif Dağlı?nın onayı ile başlatılan Kahvehane Sohbetleri dün akşam Sancaklar mahallesinde yapıldı. Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay?ın da katıldığı toplantıda  Mahalleli ile birlikte özellikle gençlerin madde bağımlılığından uzak tutmak amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

 

 

Düzce 2017-2018 Uyuşturucu  ile Mücadele Eylem planı doğrultusunda  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce  oluşturulan Önleme  ve Sosyal Uyum Hizmetleri Çalışma Grubu Alt Komisyonu, Vali Zülkif Dağlı?nın onayı ile başlatılan Kahvehane Sohbetleri eğitim programı devam ediyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında  başlatılan program dün akşam Sancaklar  mahallesinde bir  kahvehanede düzenlenen toplantı ile devam etti.

Kahvehane Sohbetine , Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay,  Jandarma Komutan Vekili Mustafa Çetinkaya , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seki Yıldırım, Emniyet Şube Müdürleri ve uzmanlar katıldı.

Toplantıda madde bağımlılığı uzmanları tarafından Gençlerde Madde Bağımlılığını  Önleme konusunda vatandaşlara sunum yapıldı.

Vatandaşların madde bağımlılığı konusunda bilgilendirildiği toplantıda, ailelere ve muhtarlara düşen görevlerde anlatıldı. Program sonunda vatandaşların sorunları  dinlenerek çözüm noktasında istişarelerde bulunuldu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.