TERMİNALDE TATİL YOĞUNLUĞU

TERMİNALDE TATİL YOĞUNLUĞU

Yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle seyahate çıkacaklar terminalde  yoğunluğa yol açtı. Vatandaşlar terminale akın ederken, polis ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı denetimler gerçekleştirdi.

 

 

Binlerce öğrencinin karnelerini almasının ardından başlayan yarıyıl tatilini çocukları ile Düzce dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, şehirler arası otobüs terminalinde  yoğunluğa neden oldu.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı, yaklaşık 70 bin öğrencinin karnelerini almasıyla Düzce?de de tamamlandı. Sömestr tatilini Düzce dışında geçirmek isteyen aileler terminalde hareketlilik yaşattı.

Okulların kapanmasıyla seyahat için terminale gelen öğrenciler ve aileleri, tatilin ilk gününde yoğunluğa neden oldu. Özellikle bilet işlemlerinin yapıldığı gişelerde kuyrukların oluştuğu görüldü.

Şehirlerarası sefer yapan otobüslerin tam kapasite çalıştığı terminalde, özellikle son anda bilet alıp seyahat etmek isteyenler zorluk çekiyor.

Yolcu yoğunluğunun yaşandığı terminalde İl Emniyet  Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri de her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hem terminalde hem otobüslerde denetim yaptı.. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.