GAZİLER KONGREYE GİTTİ

GAZİLER KONGREYE GİTTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Mevcut Başkan Vedat Nefesoğlu tek liste ile girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

 

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi 8. Olağan Genel Kurulunu bugün gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasıyla başlayan kongrede Başkan Vedat Nefesoğlu, derneğin faaliyetlerini anlattı.

Nefesoğlu, Çanakkale ve Bilecik gezileri ile gazilerin Ayla filmine  gittiğini söylerken, gazlerin sorun yaşadığı serbest kartlarla ilgili yapılan düzenleme ile bu sorunun ortadan kalktığını dile getirdi. Nefesoğlu, önümüzdeki mart ya da nisan ayında gazilerin Kıbrıs?a götürüleceğini söyledi.

Gazilerin ve derneğin sorunlarından da söz eden Nefesoğlu, geçmiş dönemden kalan aidat borçlarının bir kısmının ödendiğini ve derneğin tüm giderlerinin bu aidatlarla karşılandığını söyledi ve aidatların zamanında ödenmesini istedi. Nefesoğlu ayrıca mağdur durumda olan gazi ailelerine de destekte bulunulmasını istedi.

Nefesoğlu?nun konuşmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. Ardından mevcut Başkan Vedat Nefesoğlu?nun tek liste ile girdiği kongrede seçime geçildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.