SÜRÜCÜ DE YOLCU DA ARANIYORMUŞ!

SÜRÜCÜ DE YOLCU DA ARANIYORMUŞ!

Durumlarından şüphelene polisten otomobille kaçan 3 kişiden ikisi otomobil ile birlikte yakalanırken, bir kişi de araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı, ancak ekiplerin anında müdahalesi ile fazla uzaklaşamadan saklandığı yerde yakalandı.

Olay; eski otagar yanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre polis ekipleri, durumundan şüphelenilen  üç şahısın sorgusunu yapmak üzere durdurdukları aracın yanına gitti.

Polis ekiplerini gören şahıslar araçla kaçmaya çalıştılar.  D-100 üzerinde ilerleyen otomobili sıkı takibe alan ekipler Çoban Dalçık çıkışında otomobili durdurdular. Ancak İstanbul istikametine kaçan otomobilden dalcık içinde bir kişi inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Otomobili içinde bulunan şahıslar yakalanırken, yapılan GBT sorgusunda alkol veya uyuşturucu madde etkisiyle araç kullanma suçundan araması olduğu tespit edildi. Araçtan inerek yaya olarak kaçan şahıs ise Karaca Mahallesinde yakalandı.

İsminin Ö.D. olduğu öğrenilen şahsın uyuşturucu madde ticareti, dolandırıcılık, konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından araması olduğu öğrenilirken cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Ekipler yaptıkları üst aramasında da Ö.D.?nin üzerinden bir adet tabanca da ele geçirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.