KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA CEVAP VERDİLER

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISINA CEVAP VERDİLER

Türk Sağlık-Sen üyeleri bu sabah mesaiye başlamadan önce Afrin?de teröristlerle mücadele eden Türk Ordusu için dua ettiler. Ayrıca Türk Sağlık-Sen Üyeleri yarın Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulunacaklar.

Türkiye üzerine oynanan  kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğime yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusunun Afrin?e Zeytin Dalı harekâtıyla bir operasyon düzenlediğini söyleyen Türk Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Ekrem Çavuş,  ?Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda bu bizim açık bir cevabımız olacaktır. Biz Türk Sağlık-Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla ordumuzun yanındayız. Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak her zaman ve şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız. Nereye diye sorunca Kızıl Elmaya. evdekilere mesajın ne sorusuna beklemesinler cevabı vererek Türk milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız. Onlar, vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken, bize düşen görev onlara dua etmektir. Onlarında bizden beklediği budur.? dedi.

Çavuş, bu sabah mesaiye başlamadan önce Mehmetçiklerimize  karşı bu sorumluluğu yerine getirmek için toplanarak dua ettiklerini  söylerken, Kızılay Denetleme Kurulu Üyesi Ali Dilber?in dün yaptığı kan bağış çağrısına uyarak yarın ( 24/01/2018 Çarşamba) tedbir amaçlı olarak başta Afrin?e harekat düzenleyen Mehmetçiklerimiz olmak üzere ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlar için Atatürk Devlet Hastanesi Ana bina girişinde kan bağışında bulunacaklarını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.