ZENGİN?DEN BASINA BRİFİNG

ZENGİN?DEN BASINA BRİFİNG

Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, cirosu ve kapasitesi artan firmanın geçen yıl ihracatta 100 binlerden 4 milyona çıktığını söyledi, 2018 yılının daha verimli geçeceğine inandığını belirtti.

 

 

Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek firmanın 2017 yılı çalışmaları ve 2018 yılı hedeflerini açıkladı.

Zengin açıklamasına Afrin harekatında mücadele eden Mehmetçiğe başarı dileyerek başladı,  ?Şuanda Afrin?de operasyonda olan Türk ordusuna nice zaferler diliyorum? dedi.

2017?nin geçmiş yıla oranla Divapan için daha başarılı geçtiğini söyleyen Zengin, firmanın cirosunun arttığını, ihracat oranının ise yükseldiğini belirterek, firma olarak sektöre örnek olmaya devam edeceklerini ile getirdi.

Zengin, ? Geçmiş yıllarda büyük bir yatırım yaptık, MDF hattı kurduk. MDF hattımızın kurulmasından sonra ciromuz ve kapasitemiz 4 katına çıktı. Şuan 220 milyon ciroya ulaşmış durumdayız. 2017?de en önemli katılımlarımızdan biri ihracat oldu.  Bir önceki yılda 100 binlerde olan ihracatımız  2017?de 4 milyona ulaştı. 2018 yılında sektörün daha ileriye gideceğini piyasanın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Zaten gidişat da onu gösteriyor.Biz önümüzdeki birkaç yıl içinde 500 milyon cirolara ulaşacağız. Bu cirolara ulaşırken, biliyorsunuz Enerji verimliliği olan bir firmayız,  çevreye yapmış olduğumuz yatırımlara devam edeceğiz. Enerji yönetim belgesi alan Düzce?deki tek firmayız, sektörde ise 3. firmayız. Firma olarak, sektör bazında örnek olmaya devam edeceğiz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.