HEM?DE ÜNİVERSİTEYE ÜCRETSİZ HAZIRLIK

HEM?DE ÜNİVERSİTEYE ÜCRETSİZ HAZIRLIK

Düzce halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurs ile Üniversiteye hazırlanmak isteyenlere ücretsiz eğitim veriliyor..HEM Müdürü İlhan Çetin, kurslar için başvuru tarihleri ve eğitimlerin detayları hakkında bilgi verdi.

 

 

Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde açılan ücretsiz YKS Üniversiteye Hazırlık kurslarına  kayıtlar 3  Şubat?ta başladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kursların kayıtları  13 Şubat 2018 tarihinde sona erecek.

YKS Üniversiteye Hazırlık Kursu Kontenjanının sınırlı olduğu kurslar için başvuru önceliğine göre alım yapılacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Çetin, 15 yıllık yarı tatil döneminde de halk eğitimin kurslara devam ettiğini söylerken, üniversiteye hazırlık konusunda da mezunlara yönelik olarak dershanelerin kapatılmasıyla ortaya çıka boşluğu doldurduklarını dile getirdi.

Çetin, ? 4 yıldan bu yana üniversiteye hazırlık kurslarımızı yapıyoruz. 2018 yılı itibariyle YKS olarak adı değiştirildi üniversite hazırlık kurslarının. Biz daha çok lise mezunlarına kurs veriyoruz. Liseliler kendi okullarında kurs alıyor.? Derken, sayısal, eşit ağırlık ve sözel kategorilerinde yaklaşık 20 deneme sınavı yaptıklarını belirtti.Çetin, kayıtların 13 Şubat?a kadar devam edeceğini de bildirdi.

Çetin başvuruların ve eğitimlerin nerede  yapıldığı hakkında da bilgi verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.