ONLAR YAPIYOR BİRİLERİ YIKIYOR

ONLAR YAPIYOR BİRİLERİ YIKIYOR

Yıllardır atıl durumda olan Yenitaşköprü Spor sahası ve tesislerini kurtarmak adına bir şeyler yapmaya çalışan kulüp idarecileri her seferinde olumsuzluklarla karşılaşıyorlar. Maddi imkanları sınırlı olan idareciler, sahayı adam etmeye uğraştıkça gelip yıkan hatta kapısını çalan şahıslardan yılmayacaklarını söylerken, büyüklerinden de destek bekliyorlar.

 

 

Düzcespor?un da hafta içi idmanlarında kullandığı Yenitaşköprü sahası ve tesislerinde sorunlar bitmiyor.

Yıllardır atıl durumda olan saha ve tesisleri adam etmeye çalışan Yenitaşköprü Spor idarecileri, geçtiğimiz akşam sahanın kapısının çalınması ve sahaya zarar verilmesine tepki gösterdiler.

Yenitaşköprü Spor Kulübü As Başkanı Serhat Barış, Yenitaşköprü sahasında bir süredir bakım ve onarım yaptıklarını söylerken, ? biz yaptıkça birileri zarar veriyor? diyerek pes etmeyeceklerini dile getirdi.

Barış, ? Kulübün çatısı yıkıktı, onu düzelttik, çalışmalarımız devam ediyor. Tribünümüzü , sahamızı yaptırdık. Düzcespor da sahamızı kullanıyor. Onlar da el birliği ile sahamıza bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz yaptıkça bazı kimliği belirsiz kişiler sahamıza zarar veriyorlar. Tribünümüzü, soyunma odalarımızı yıkıyorlar. Kapımızı çalmışlar. Biz mücadele verdikçe onlar bize daha fazla zarar veriyorlar. Yine de pes etmeyeceğiz. Köyümüzü en iyi yere getirmeye çalışacağız. Sayın Valimizden tribün rica ettik, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu atıl tribünde maç seyretmemiz imkansız. ? dedi.

Yönetim olarak yapabildiklerinin ortada olduğunu söyleyen Barış, idarecilerden de destek istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.