İKİ NOKTA İSTANBUL TRAFİĞİNİ ARATMADI

İKİ NOKTA İSTANBUL TRAFİĞİNİ ARATMADI

Düzce?de bugün trafikte tam bir kaos yaşandı. İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler ortaya çıkarken, Fiskobirlik kavşağında ışıklar, Küçüksu köprüsü önünde yol genişletme çalışmaları trafiği adeta pert etti.

 

 

Düzce?de bugün iki farklı noktada adeta trafik karmaşası yaşandı. Farklı iki çalışma trafiği felç ederken, her zaman dillendirildiği gibi şehir içindeki yolların yetersiz oluşu yine kendini gösterdi.

İlk karmaşa Fiskobirlik kavşağında görüntülendi. 3 güzergahın  birleştiği kavşağa trafik ışıkları konulması trafiği rahatlatacağına daha da karıştırdı. Bağlantı yolundan, yan yoldan ve cezaevi yönünden gelen araçlar kavşakta kırmızı ışıkta birikirken, İstanbul trafiğini aratmayan görüntüler ortaya çıktı.

İkinci kaos Rıhtım caddesinde yaşandı. Trafiğin rahatlaması için yolu daraltan binaların yıkımı sırasında cadde trafiğe kapandı, araçlar Küçüksu köprüsü ve Celal Kasapoğlu caddesine yönlendirildi.

Ancak burada da araç yoğunluğu trafik karmaşasına yol açtı, Mimar Sinan Caddesinden gelen araçların bazıları nereye döneceğini şaşırdı, bir çoğu manevra yapmak zorunda kaldı. Celal Kasapoğlu caddesinden eski Bolu caddesine çıkmak isteyen araçlar metrelerce  kuyrukta sıkıştı, Küçüksu köprüsü üzeri de bu karmaşadan nasibini aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.