BARO YENİ BİNASINA KAVUŞACAK

BARO YENİ BİNASINA KAVUŞACAK

Düzce Barosu?nun yeni Hizmet Binası için ilk kazma bugün vuruldu. Baro Başkanı Av. Azade Ay, yaklaşık 11 aydır uğraştıkları projede bugün sona geldiklerini söyledi.

 

 

Düzce Barosu yeni hizmet binası için uzun süredir beklenen proje uygulanmaya bugün başladı. Baro binasının inşaatı için ilk kazma bugün vurulurken, Baro Başkanı Azade Ay ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaların başlangıcını takip etti.

Düzce Barosu?nun layık olduğu hizmet binasına kavuşacağını söyleyen Ay, binanın hem Düzce hem bölge avukatlarına hizmet vereceğini dile getirdi.  

Ay, ?  Bugün baromuz için gerçekten önemli bir gün. Uzun süredir uğraştığımız bir projemiz vardı. Nihayet bugün başladık bu projemize. Artık Düzce Barosu da layık olduğu bir hizmet binasına kavuşacak. Daha gelişmiş bir baro olarak, eğitimlerimizle daha fazla hizmet vermek istiyoruz. Avukat arkadaşlarımızın mesleklerini icra ederken bu hizmet binasıyla sorunlarını bir nebze de olsa aşacaklar.? Dedi.

Yeni hizmet binasında yer alacak birimlerden de söz eden Ay, bu bina ile birlikte hedeflerine ulaşacaklarını vurguladı.

Ay, ? 300 kişilik bir konferans salonu, idari hizmet binamız, adli yardım ve CMK hizmetlerinin yönetimi bu bina içinde olacak. Sadece avukatlara mahsus bir lokalimiz olacak. En önemlisi bizim için bir seminer salonuydu. Çevre barolardan da gelecek arkadaşlara bu binada eğitim seminerleri yapacağız. Hedeflerimize ulaşıyoruz.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.