ÇETİN: HAYATA YENİ GELMİŞ GİBİYİM

ÇETİN: HAYATA YENİ GELMİŞ GİBİYİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği için 70 yaşında okuma yazma öğrenen Emine Çetin, ? hayata yeni gelmiş gibi oldum? diyerek, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

 

 

Aslen Bolulu olan ve Düzce?deki oğlunun yanına gelen Emine Teyze, seferberliği televizyonda duyar duymaz Halk Eğitim Merkezine müracaat ederek kursa katılmak istediğini anlattı.

Çetin, ? Allah razı olsun hocamızın sayesinde okuma yazmayı öğrendim. İhtiyaçlarımı bundan sonra daha rahatlıkla görebileceğim. Televizyondan gazetelerden büyük harfleri okumayı öğrenmiştim ama ayrıntılı bilmiyordum. Halk Eğitimin hizmetlerinden de çok memnunum. Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan ve Emine Hanımdan.? Dedi.

Okuma yazma öğrendikten sonra hayatında çok şeylerin değiştiğini söyleyen Emine Çetin, ? hayata yeni gelmiş gibi oldum? dedi.

70 yaşında okuma yazma öğrenen Emine Çetin, kurs hocasından ve HEM Müdürü İlhan Çetin?den sertifikasını alırken, kurs hocası Nil Kılıç, 2 ayda bir düzenlenen kurslara nazaran seferberlik lan edilmesinin ardından talep patlaması yaşandığını dile getirdi.

Kılıç, okuma yazma öğrenen 52 yaşındaki bir kursiyerle ilgili anısını anlatırken, kendisine yazdığı mektubu gösterdi ve çok duygulandığını belirtti.

Halk Eğitim Müdürü İlhan Çetin ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın seferberliği başlatmasının ardından alan çalışmalarına hız verdiklerini ve tüm kurumlarda kurs vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.