KUYUMCULAR UYARIYOR!

KUYUMCULAR UYARIYOR!

14 Şubat?ın "vazgeçilmez" hediyeleri arasında yer alan pırlantalı ürünler, en çok satılanlar listesinde bu yıl da ilk sıradaki yerini korudu. Tek taş yüzük, kalpli kolye ve bileklikler ile nazar boncuklu tasarımlar da tercih edilenler arasında oldu. Ancak kuyumcular her pırlantanın güvenilir olmadığına dikkat çekerek güvenilir markaların tercih edilmesi uyarısında bulundular.

 

 

Her yıl 14 Şubat günü kutlanan Sevgililer Günü?nde sevdikleri için hediye almak isteyenler günler öncesinden ne alacaklarını planlarken,  bu güne değer verip anlamlı bulanlar sevgilisine ve eşine en güzel hediyeyi almak istiyor.

Her ne kadar pahalı olmasa da olur denilerek önemli olanın bir çiçekle hatırlanmak  olduğu söylense de kadınların 14 Şubat?ta en büyük beklentilerinin, altın ya da pırlanta bir takı  hediye edilmesi olduğu biliniyor.

14 Şubat Sevgililer Günü?nde vazgeçilmez hediye seçeneklerinin başında yer alan tektaş yüzükler bu yıl da ilgi görüyor. Alpay Kuyumculuk satış danışmanı Namık Kartal,

Son birkaç gündür hareketlilik yaşandığını söylerken, altın fiyatlarının yüksek olmasının ve Afrin operasyonunun insanlarda tedirginlik yarattığını söyledi.

Kartal, ? Genelde kolye ve tek tarzı ürünler isteniyor. Her 14 Şubat gününde istenen modeller bunlardır.? Derken, özellikle tek taş ile sevdiklerini mutlu edecek olanlara tavsiyelerde bulundu. Kartal, her sertifikalı ürüne güvenmemek gerektiğini dile getirirken, ? güvenilir marka almak daha avantajlıdır. Yarın satılacağı zaman taş özellikleri birbirini tutmuyor? dedi.

Satış Danışmanı Arzu Hızel ise 14 Şubat dolayısıyla satışların biraz hızlandığını söylerken, müşterilerinin özellikle tek taş, beş taş gibi pırlanta yüzükleri daha çok  tercih ettiklerini dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.