AİLE DANIŞMA MERKEZİ AÇILDI

AİLE DANIŞMA MERKEZİ AÇILDI

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Aile Danışma Merkezi" bugün törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Dursun Ay, merkezde evlilik öncesi çiftlere danışmanlık hizmeti verileceğini söyledi.

 

 

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Aile Danışma Merkezi" açılış törenine, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Baro Başkanı Azade Ay ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Belediyesinin, sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde son iki yılda çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiğini söyleyerek,  

Başkan Ay, ?Son yıllarda rekor seviyelere ulaşan boşanma oranları, kadına yönelik şiddet olaylarının artması yalnızca Düzce?miz için değil, ülkemiz için de önemli bir sorun haline gelmiştir. Bu kötü gidişata karşı her zaman inandığımız şey bireylerimizin, ailelerimizin ve toplumumuzun eğitilmesine özen gösterilmesidir. Öncelikle şunu belirtmek isterim; merkezimizle ilgili olarak önemli kararlar aldık, sayın valimiz başkanlığında oluşturduğumuz komisyon ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve belediyemiz arasında yaptığımız protokol sayesinde evlenmek isteyen gençlerimize evlilik öncesi danışmanlık hizmeti vereceğiz. Bu hizmete katılan gençlerimizi teşvik etmek amacıyla her katılan çifte hediyelerimiz de olacak. Aynı zamanda boşanmanın eşiğine gelen ailelerimize psikolojik ve sosyal destek sağlayarak, yuvalarını korumaları için daha fazla çaba göstermeleri için destek vereceğiz.? Dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.