ÇİÇEKLİLER GECE DE ÇALIŞTI

ÇİÇEKLİLER GECE DE ÇALIŞTI

14 Şubat Sevgililer Günü'nü çiçekçiler yoğun mesaiyle geçirdi.  Bugünün vazgeçilmez hediyesi çiçekler hazırlanarak adreslerine ulaştırılırken, dün başlayan yoğunluk bu akşama kadar sürdü. En çok tercih edilen çiçek ise her zaman olduğu gibi kırmızı gül oldu.

 

 

14 Şubat Sevgililer Gününde sevgisini çiçekle ifade etmek isteyenlerin uğrak yeri olan çiçekçiler, bugünü yoğun geçirdi. Özel günlerde en çok tercih edilen hediyeler arasında yer alan çiçekler, Sevgililer Günü'nün de vazgeçilmezi oluyor. Gelen talepleri karşılamak isteyen çiçekçiler günler önceden stoklarını hazırladı.

Erol Çiçek Evi?nin sahibi Erol Sezer, özellikle dün büyük yoğunluk yaşandığını söylerken, yoğunluğun gece de devam ettiğini bildirdi. Sezer en çok kırmızı gül tercih edildiğini dile getirdi.

Sezer, ? Sabaha kadar buradaydık, şimdi de gece saatlerine kadar buradayız. Bu sene çok yoğun geçiyor.  Sevgililer gününde yüzde 50 indirim yaptığımız için müşterilerimiz bizi tercih ediyor, aşırı bir yoğunluğumuz oluyor. Her sene olduğu gibi en çok tüketilen gül. Orkide satışımız çok oldu. Siparişlerimizi hazırladık, yarına kadar devam eder bu yoğunluk.  Her yaş gurubu geliyor. Canlı çiçek de alan var, yapma çiçek alan da, her çeşit ürünümüz var.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.