KEŞİR: TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

KEŞİR: TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları ve son olarak 15 Temmuz ile Türkiye?nin ekonomisine çelme takılmaya çalışıldığını söyledi, ?içeride, dışarıda kim çelme takmaya kalkarsa kalksın, Türkiye büyüme ideallerinden, hedeflerinden asla vazgeçmeyecek.? Dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe KEŞİR?in TBMM Genel Kurulu'nda 518 Sıra Sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı tümü üzerinde şahsı adına konuşmak üzere söz aldı.

Konuşmasında 2013 Mayıs ayını hatırlatan Keşir, 2013 Mayıs ayına Türkiye?nin son dönemlerin, son elli yılın en parlak dönemi olarak girdiğini söyledi.

Keşir, ?  IMF'ye olan son taksitini ödedi. Üçüncü havalimanı, nükleer santraller, üçüncü köprünün bütün sözleşmelerinin konuşulduğu, ihalelerinin yapıldığı aydır ama 2013 Mayısında ne oldu? Kendilerince, bu büyüyen ekonomiye çelme takmaya kalktılar ve Gezi olayları patladı. Bunun bir tesadüf olduğuna kimse inanmıyor, sokaktaki vatandaş da inanmıyor, biz de inanmıyoruz.? Dedi.

Gezi olaylarında başarılı olamayanların akabinde 17-25 Aralık sürecini devreye soktuklarını savunan Keşir,  ?orada da başarılı olamadılar ama bu iki sürecin yaklaşık 200 milyar dolarlık bir maliyeti oldu Türkiye'nin geleceğine.? Şeklinde konuştu.

Türkiye üzerinde oynanan oyunların en büyüğünün 15 Temmuz gecesi yaşandığını söyleyen Keşir, Türkiye?nin, cetvelle haritası çizilen ülkelerle mukayese edilemeyecek kadar büyük bir ülke olduğunu dile getirerek, ?Bugün, Afrin'de sınır ötesi harekâtla, Zeytin Dalı Harekâtı'yla Mehmetçiğimiz çok büyük bir mücadele veriyor, Kızılelma'nın peşinde onlar. Büyüyen Türkiye için kanlarını, canlarını ortaya koymuş yiğit evlatlarımız, hepimizin evlatları. Türk ordusu çok büyük bir mücadele veriyor ve biz, burada, Mecliste yatırım ortamının iyileştirilmesini konuşuyoruz. Türkiye büyüyor, Türkiye büyümeye devam edecek; içeride, dışarıda kim çelme takmaya kalkarsa kalksın, Türkiye büyüme ideallerinden, hedeflerinden asla vazgeçmeyecek. Bu paketin gelmesi sair zamanlarda belki daha başka anlamlar ifade edebilirdi ama bugün Afrin'deki harekâtın devam ettiği süre içinde biz Türkiye'nin 2023 vizyonundan asla taviz vermeden, büyüme hedeflerimizden asla taviz vermeden yatırım ortamının iyileştirilmesini konuşuyoruz.? İfadelerini kullandı.

Keşir konuşmasını, ? Türkiye büyüme hedeflerinden, kalkınma hedeflerinden asla vazgeçmiyor. Sınır ötesi bir harekât ya da geçmişte olduğu gibi pek çok büyük kriz yaşamış olmasına rağmen, Türkiye, içeride ve dışarıda kim engel olmaya kalkarsa kalksın büyüme hedeflerinden asla vazgeçmeyecektir, büyümeyi gerçekleştirecektir.? Sözleriyle sonlandırıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.