BAKANLIK HEYETİ ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

BAKANLIK HEYETİ ÇİFTÇİLERİ DİNLEDİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü ve beraberindeki heyet,  Düzce Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısında çiftçileri dinlediler. Üreticiler taleplerini dile getirdi, Özlü not alarak çözüm için öneriler sundu.

?Düzce İli Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı? üniversite, kamu kurum ve kuruluşları, dernek ve oda temsilcileri, tarımsal birlikler muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, il ve ilçelerdeki üreticilerin katılımları ile Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Dr. Metin Türker, Bakanlık Müşaviri Düzce eski tarım İl Müdürü Ayhan Ünal, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Canyılmaz, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ercan Yenidünya, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından Daire Başkanı Vedat Çatakçı ve Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Bebek ile birlikte 7 kişilik bir heyetle Düzce?de incelemelerde bulundular.

Valilik konferans salonunda yapılan Düzce Tarım Sektörü Değerlendirme toplantısına katılan bürokratlar, Bakanlığın uygulaması ile illerde üreticilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm sunmak amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini söylediler.

Değerlendirme toplantısına geçilmeden önce Tarım İl Müdürü Harun Kabaoğlu açılış konuşmasını yaptı, Kabaoğlu müdürlüğün çalışmalarını anlattı.

Oturumu yöneten Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü; tarım sektörü ile ilgili Bakanlığın uygulamaları hakkında bilgi verdi, üreticilerin ve sektör temsilcilerinin bazılarının kendilerine ulaştığını bazılarının ise ulaşamadığını belirterek, bu sebeple beraberindeki yöneticiler ile birlikte Düzce'ye geldiklerini ve sorunları yerinde dinlemek istediklerini belirtti.

Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen oturumda, kadın çiftçiler,  Muhatralar Derneği Başkanı Yaşar Çengel ve bazı katılımcılar taleplerini dile getirdiler. Müsteşar Yardımcısı Özlü,  çiftçilerin talep ve sorunlarını tek tek not alarak gerekli değerlendirmelerin yapılacağını belirtti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.