KONGREYE DAVET ETTİ

KONGREYE DAVET ETTİ

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, partisinin önümüzdeki seçimlerde kilit parti olacağını söyledi, siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesi Pazar günü yapılacak olan il kongresine davet ettiklerini söyleyerek, siyasette birlikten güç doğacağını savundu.

 

 

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan  Mertol , Pazar günü yapılacak olan Saadet Partisi 7. Olağan İl Kongresine Genel Başkan Temel Karamollaoğlu?nun katılacağını söyledi. Mertol, halktan aldıkları olumlu geri dönüşümlerle Saadet Partisi?in önümüzdeki seçimlerde önemli bir rol üstleneceğini vurguladı.

Mertol, ? Biz Saadet Partisi olarak önümüzdeki seçimlerde mevcut partiler içinde kilit parti olacağımızı iddia ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkartacağımızı hatırlamak istiyoruz. Milli Görüşü temsil eden partiler eski dönemlerde hep MC hükümetlerinin kilit partileri olmuş idi. Halkın içerisindeyiz, önümüzdeki dönem için halktan almış olduğumuz geri dönüşümlerde, SP Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu?nu yakınen izliyoruz, siyasete yeni bir üslup, yeni bir uzlaşma kültürü getirdi, ısrarla diyoruz ki kavgayla bir yere varılmaz.? Dedi.

Türkiye?nin zaten dışarıda çok düşmanı olduğu u söyleyen Mertol, Saadet Partisi olarak birlikten güç doğacağının altını çizmek istediklerini söyleyerek, insanların demokratik ortamlarda fikrini beyan etmesi gerektiğini savundu.

Mertol, ? Biz Saadet Partisi olarak, gruplaşmanın, kavganın gürültünün bu memlekete fayda getirmeyeceğinin altını çiziyoruz.? Derken, siyasi ayrım gözetmeksizin herkese kongreye davet ettiklerini dile getirdi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.