BU KEZ AĞA MAHALLESİNDEYDİLER

BU KEZ AĞA MAHALLESİNDEYDİLER

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce karbonmonoksit gazı zehirlenmelerinin en aza indirilmesi ve  dikkat çekmesi amacıyla düzenlenen toplantılar bu kez Ağa mahallesinde bir kahvede gerçekleştirildi.

 

 

Düzce?de pek çok evde hala soba kullanılıyor olduğu gibi,  doğalgaz kullanımına geçilmesi ile kombi, şofben gibi cihazların kullanımı da günden güne artıyor.  Bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben ve baca zehirlenmeleri hemen hemen her yıl sonbahar ve kış aylarında özellikle rüzgârlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmasından yola çiıkan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ? Bacanız Ölüm Tütmesin? adlı bir proje hayata geçirildi.

Karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı halkın bilinçlenmesini sağlamak amacıyla başlatılan toplantı serisinin üçüncüsü bugün Ağa mahallesinde bir kahvede yapıldı.

TDP Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Düzce Belediyesi İtfaiye ve UMKE personelleri,  vatandaşlara Karbonmonoksit gazını, soba ve şofben zehirlenmeleri ile zehirlenmeler anında neler yapılması gerektiği ile baca temizliği konusunda hayat kurtarıcı bilgiler verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.