YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISINDALAR

YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISINDALAR

Tokat?ta düzenlenen ve 3 gün sürecek olan AK Belediyeler 2019 yolunda "Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı? na katılan Düzce Belediye Başkanları, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarak , 2019 yılı seçimlerine nasıl hazırlanacakları konusunda görüş alışverişinde bulunuyorlar.

 

 

Tokat?ta dün başlayan ve üç gün sürecek olan ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 12 Bakan Yardımcısı, Karadeniz Bölgesinde ki 18 ilin il, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, il yerel yönetim başkanları ve 13 ilin İl genel meclis Başkanları katıldığı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Karadeniz Bölge toplantısı devam ediyor.

AK Belediyeler 2019 yolunda "Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı"na Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gümüşova belediye Başkanı Ahmet Aza, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ile,  Ak Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız ve İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır da katılıyor.

Ana temasının belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunarak , 2019 yılı seçimlerine hazırlanmak olan toplantı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde,  yerel paydaşların karşılıklı beklentileri ortaya konularak, yerel aktörlerin tecrübeleri ve sunumları paylaşılıyor.

Ayrıca toplantıda, belediyeciliğin daha iyi yerlere nasıl gitmesi gerektiği varsa eksikliklerin tamamlanması ile ilgili de görüş alışverişi yapılıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.