GEÇTİM GÜVEN TAZELEDİ

GEÇTİM GÜVEN TAZELEDİ

Düzce Elektrik ve Elektronikçiler Odası 15. olağan kongresi bugün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Serhat Geçtim ve İbrahim Altunkaynar?ın aday olduğu kongrede birlik beraberlik mesajları verildi.Yapılan seçimde Mevcut Başkan Serhat Geçtim güven tazeleyerek bir kez daha başkan seçildi.

 

 

Düzce Elektrik ve Elektronikçiler Odası bugün olağan kongreye gitti. DESOB salonunda yapılan kongreye ilgi oldukça yoğundu. Mevcut Başkan Serhat Geçtim ve İbrahim aday olduğu kongre Başkanlığını DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı?nın yaptığı divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı.

Mevcut Başkan Serhat Geçtim odaya emeği geçen üyelere plaket takdim ederken, bir birlik beraberlik örneği gösterdi ve rakibi başkan adayı İbrahim  Altunkaynar?a da  plaket verdi. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı iki başkan adayının diğer esnaf odalara ders veren bir davranış dergilediklerini söyledi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan mevcut Başkan Serhat Geçtim, yapılan çalışmaları anlattı, bundan sonra da hizmetlerin üzerine daha da koymak için devam etmek istediğini belirtti.

Başkan adayı İbrahim Altunkaynar ise, üyelerin sorunlarına çözüm üretebilmek adına çalışmalar yapacaklarını söyleyerek, başkan seçilmesi halinde ne tür faaliyetler gerçekleştireceklerini anlattı.

Konuşmaların ardından seçime geçildi, üyeler yeni dönem başkanını seçmek üzere sandığa gitti.

Sandıkların açılıp oyların sayılmasının ardından mevcut başkan Serhat Geçtim 128 oyla yeniden başkan seçilirken, İbrahim Altunkaynar 83 oy aldı.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.