Galibiyet Serisi devam ediyor: 2-3

Galibiyet Serisi devam ediyor: 2-3

Düzce Belediyespor Voleybol Takımı Bigadiç Belediyesi karşısında zorlansada müsabakadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

Düzce Belediyespor Erkekler Voleybol takımı 1. lig 23. hafta müsabakasında Bigadiç Belediyespor'un konuğu oldu.

Bigadiç Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakada Düzce Belediyespor baskılı bir oyun ortaya koyarak ilk seti 25-17 önde kapatarak durumu 1-0 öne geçirdi.

İkinci sette ev sahibi Bigadiç Belediyespor toparlanarak temsilcimiz karşısında üst üste sayılar buldu. Temsilcimiz ise rakibin bu sayılarına karşılık versede müsabakanın ikinci seti ev sahibi ekibin 26-24'lük üstünlüğü ile sona erince durum 1-1'e geldi. Üçüncü sette her iki ekipte sayı bulmaya başladı. Fakat bu sette ikinci set gibi çekişmeli geçti. Ev sahibi Bigadiç belediyespor bu seti 25-23 yenerek müsabakada durumu 2-1'e getirdi. Üzerindeki rehaveti atmayı başaran temsilcimiz Düzce Belediyespor dördüncü sette toparlandı.

Bu seti temsilcimiz 25-19 tamamlayarak müsabakayı 2-2'ye getirdi. Müsabakanın galibini belirleyici set olan beşinci sette Düzce Belediyespor üst üste sayılar ile rakibi karşısında öne geçti. Rakip takımın hatalarını iyi değerlendiren Düzce Belediyespor bu seti 15-13 ile geçerek müsabakadan 3-2 galip ayrıldı. 1. Lig Erkekler grubunda 23 müsabakada 22 galibiyet elde eden Düzce Belediyespor, tek mağlup olduğu Bigadiç Belediyespor'dan da intikamını almış oldu.

Bu sonuç ile Düzce Belediyespor puanını 64'e çıkartırken zirvedeki yerini korudu. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 9 puan fark atan Düzce Belediyespor Efeler Ligi Play-Off turuna katılmayı garantiledi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.