ERDOĞAN?DAN ÇOK ÖNEMLİ SEÇİM TALİMATI

ERDOĞAN?DAN ÇOK ÖNEMLİ SEÇİM TALİMATI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Her kim AK Parti'yi kısır döngüye sokmaya çalışır, böyle bir çabanın içine girerse karşısında ilk önce şahsımı bulur. Türkiye tarihi bir süreçten geçerken, kimsenin kişisel hesabı ve hırsı ile uğraşamayız, vakit kaybedemeyiz." diyerek partilileri uyardı.

 

 

Ak Parti 122. İl Başkanları Toplantısı bugün yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İGM Başkanı Dursun Çakır, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Güler Güneş ve Gençlik Kolları İl Başkanı Şükrü Sert de toplantıya katıldı.

 

 "2019 MAHALLİ SEÇİMLERİ GENEL SEÇİMİ ETKİLEYECEK"

Toplantıda Başkanlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimlerinin herhangi bir seçim olmadığını söyledi, 2019 Martında yapılacak mahalli seçimlerde alınan sonucun 2019 Kasım'daki seçimleri de etkileyeceğini vurguladı. ?Mahalli seçimlerdeki hedefimiz de en az yüzde 50 olmalıdır.? Dedi.

 

"KİMSENİN KİŞİSEL HIRSI İLE UĞRAŞAMAYIZ"

Milletvekili seçiminde partinin ağırlığının çok çok önemli olduğunun altını çizen Erdoğan,  ?Ancak mahalli idareler sadece parti ile kazanılmaz. Seçeceğimiz adaylar burada çok önemli. Her kim AK Parti'yi kısır döngüye sokmaya çalışır, böyle bir çabanın içine girerse karşısında ilk önce şahsımı bulur. Türkiye tarihi bir süreçten geçerken, kimsenin kişisel hesabı ve hırsı ile uğraşamayız, vakit kaybedemeyiz.? İfadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.