MAVİ AĞAÇ KENT ORMANINI TEMİZLEDİ

MAVİ AĞAÇ KENT ORMANINI TEMİZLEDİ

Kendine yakışanı yap, elindeki çöpü çöpe at?  sloganı ile yola çıkan Mavi Ağaç Derneği,  Temizlik Haritası Projesinin  6. saha çalışmasında Kalıcı Konutlar Kent Orman?ında faaliyet gerçekleştirdiler. Bu kez temizliğe bazı siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

 

 

Geçtiğimiz  haftalarda yol, park, çocuk oyun alanı ve doğal  güzellikler gibi  farklı türdeki kamusal alanlarda yaşanan çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla temizlik kampanyası başlatan Mavi Ağaç Derneği,   Çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasının gerekliliğini de düşünerek,  hem sosyal medyada  hem de saha çalışmalarında  çocukları etkinliklere dahil ettiler.

Kent Ormanı Temizliğine, Ak Parti?den Okan Acar, Murat Ayyıldız, MHP meclis üyesi Ayhan Cicu, İYİ Parti İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, Aydın Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, Bisikletliler Derneği Üyeleri ile öğrenciler katıldı.  

Mavi Ağaç Derneği Başkanı Celal Kasapoğlu, Projenin oluşturmak istediği farkındalığın daha geniş kitlelere ulaşması için bu hafta gerçekleştirdikleri saha çalışmasına farklı sivil toplum kuruluşlarını,   siyasi parti teşkilatlarını  ve faaliyetlerde yer almak isteyen vatandaşları davet ettiklerini söyledi.  İlk haftalardan itibaren başlayan ilgi ve desteğin son haftada geniş katılım ile amaçlarına ulaşma noktasında  ilerleme kaydettiklerini gösterdiğini belirten Kasapoğlu,

bu hafta itibari ile Temizlik Haritası projesi kapsamında  kirlilik sorunun boyutu  ve soruna yönelik  çözüm önerilerini  içeren  bir çalışma hazırlayarak ilgili birimlerle görüşmeler gerçekleştireceklerini kaydetti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.