Jandarmadan Operasyon 20 gözaltı.

Jandarmadan  Operasyon 20 gözaltı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova ve Kaynaşlı İlçelerinde yaptığı seri operasyonlarda 20 kişi gözaltına aldı.

Düzce Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen ve Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının Talimatı ile Düzce ili ve çevresinde Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları, Fuhuş için yer temin  ettikleri ve Fuhuşa aracılık ettikleri bilgisi belirlenen; E.Y., Ö.B., S.K., T.C A.C., H.D., S.G., H.D., Ş.D., F.B., G.O., H. G., E.T., A.A., M.Y., N.Y., İ.Y., U.K., R.Ç., ve S.O. isimli (20) şüphelinin organize suç örgütleri ile irtibatı tespit edilenlere operasyon düzenledi.

 Cumhuriyet Başsavcılığın  arama kararı ile 23 Şubat 2018 günü saat 05:30 itibari ile Düzce İl Jandarma Komutanlığı istihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova ve Kaynaşlı İlçe Jandarma Komutanlıklarının destek verdiği eş zamanlı operasyonla 21 ev ve işyerinde yapılan aramada (20) şüpheli şahıs yakalanarak 7 gün süre ile gözaltına alındı.

Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen  Z.K. ve F.K. isimli (2) şüphelinin yakalanması için arama çalışmalarına sürdürülürken, şüphelilerin işyerlerinde, evlerinde ve araçlarında yapılan aramada; 1 adet kurusıkıdan çevirme Tabanca, 156 adet 7,65 mm Fişek, 3 adet 9 mm Fişek, 2 adet 7.65 mm şarjör, 3 adet 7,65 Tabanca, 6 adet 150 mg. LYRCA Hap, 4 adet Yivsiz Av Tüfeği ve 2 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 20 kişinin jandarmadaki ifadesi sürüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.