Proje ile okulların performansı artıyor

Proje ile okulların performansı artıyor

DENGE Projesi İle Okulların Eğitim-Öğretim Faaliyetlerindeki Performansı Artmaya Devam Ediyor.

Düzce de bütün okullarıın katılımı ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılında uygulamaya başlatılan DENGE projesi ile okullarda yapılan ve planlanan bütün uygulama, etkinliklerin kalitesini yükseltmek, eğitim öğretim faaliyet ve etkinliklerini tek bir çatı altında toplayarak okullara liderlik etmek ve yol göstermek hedeflenmektedir. 

2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminde Düzce il genelinde bulunan bütün okullarımız Denge Projesine veri girişlerini yapmış ve okul performans raporlarını oluşturmuşlardır. Raporlar neticesinde ilimizin eğitim ve öğretim performansı hakkında genel bilgiler elde edilmiştir. Bu bilgiler ilçelerde ve il merkezinde yapılan değerlendirme toplantıları ile okul idarecilerine aktarılmıştır.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu liseleri ve mesleki teknik Anadolu liselerimizin okul performans raporları incelendiğinde; kurum kültürünün devamlılığı, akademik başarının arttırılması, kitap okumaya teşvik edici çalışmalar, veli görüşmeleri ve veli ev ziyaretleri ile veli-öğrenci ?öğretmene yönelik yapılan etkinliklerde tüm okullarımızda ilerlemeler olduğu görülmüştür.

2018 yılında projemizin yeni yüzü ve yeni alt başlıkları ile revize edilecektir. İş güvenliği, okul sağlığı, rehberlik çalışmaları, bahçe düzenlemeleri, yönetim faaliyetleri gibi konularımız denge projemize eklenecek ve daha fazla alana hitap edecektir.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.