ÇİLİMLİ BELEDİYESİNE AİT ARACI ÇALDILAR

ÇİLİMLİ BELEDİYESİNE AİT ARACI ÇALDILAR

Çilimli Belediyesi'ne ait resmi plakalı minibüsü çaldığı iddia edilen 19 yaşındaki O. T ve lise öğrencisi C. D.(17), Bolu'da yanlarına aldıkları liseli kız arkadaşları Y. K.(17) ile gezerken polisin operasyonuyla yakalandı.

 

 

Düzce'nin Çilimli ilçesinde oturan O. T, dün gece saat 02:00 sıralarında yanında bulunan lise öğrencisi arkadaşı C. D. ile birlikte Çilimli Belediyesi'ne ait 81 AH 024 resmi plakalı minibüsü park halinde bulunduğu yerden çaldı.

 İki arkadaş Düzce'de bir süre gezdikten sonra Bolu'da bulunan arkadaşları Y. K.'nin yanına geldi. 3 arkadaş Bolu'da resmi plakalı minibüsle gezdikleri sırada çalıntı ihbarı verilen minibüs Plaka Tanıma Sistemleri tarafından fark edildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın bulunduğu güzergahlarda  arama çalışması başlattı. Ekipler, minibüsü Hürriyet Caddesi üzerinde seyir halindeyken buldu. Minibüs ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Yol kesilerek durdurulan minibüste bulunan 3 genç, araçtan indirilerek yere yatırılıp kelepçelendi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. O anlara kameralara yansıdı.

Çilimli Belediyesine ait resmi aracı çalarak arkadaşları ile gezi keyfi yaşamak isteyen O.T2nin hırsızlık suçundan araması olduğu da öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.