ADLİYEYE ÇIKARTILDILAR

ADLİYEYE ÇIKARTILDILAR

Düzce Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Düzce ve çevresinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, fuhuş için yer temin ettikleri ve fuhuşa aracılık ettikleri tespit edilen şahıslar adliyeye çıkartıldı.

 

 

Düzce İl jandarma Komutanlığı Merkez İlçe jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen ve Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Düzce  İl ve İlçelerini kapsayan operasyonda Uyuşturucu ve Fuhuş için yer temin ettikleri belirlenen 20 kişi, Akçakoca, Cumayeri, Çilimli,Gölyaka,Gümüşova ve Kaynaşlı ilçelerinde şafak operasyonu yapılarak gözaltına alınmıştı.

Olayla bağlantılı olduğu tespit edilen  Z.K. ve F.K. isimli (2) şüphelinin yakalanması için arama çalışmalarına sürdürülürken, şüphelilerin işyerlerinde, evlerinde ve araçlarında yapılan aramada; 1 adet kurusıkıdan çevirme Tabanca, 156 adet 7,65 mm Fişek, 3 adet 9 mm Fişek, 2 adet 7.65 mm şarjör, 3 adet 7,65 Tabanca, 6 adet 150 mg. LYRCA Hap, 4 adet Yivsiz Av Tüfeği ve 2 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 20 şahıstan 5?i organize silah kaçakçılığı yaptıkları gerekçesi ile adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen H.D.,S.G.,U.K. serbest kalırken Ş.D. ve H.D. isimli şahıslar silah kaçakçılığından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bugün de, aynı operasyonlarda yakalanan fuhuş çetesi adliyeye çıkartıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.