2 TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI

2 TIR ÇARPIŞTI: 4 YARALI
TEM Otoyolu Düzce kesimi Gümüşova rampaları mevkiinde meydana gelen kazada iki TIR aracı kaza yaptı. Önce giden TIR aracına vuran ve kupası kopan TIR aracının sürücüsü şoför mahallinde sıkıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.
 
 
 
Kaza 04.00 sıralarında TEM Otoyolu Düzce kesimi Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara?dan İstanbul istikametine gitmekte olan Abdullah Karataş idaresinde  olan ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen 04 D 6637 plakalı TIR aracı önünde seyir halinde olan Bahadır Balay idaresinde ki 67 TM 443 plakalı TIR aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Abdullah Karataş, kopan TIR kupasının şoför mahallinde sıkıştı. Sıkışan sürücüyü Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kurtardı.
 
 
Kazada TIR sürücüleri Bahadır Balay ve Abdullah Karataş ile Abdullah Karataş?ın kullandığı TIR aracında yolcu olarak bulunan Baydar Gül (53), Baran Gül (11) yaralandılar. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi?ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.